Osnovne informacije

 • Doručak, ručak i večera na principu samoposluživanja (buffet)
 • Piće (bezalkoholna i alkoholna pića – vino, pivo, voda i sokovi iz točionika, čaj, kava) u vrijeme svih obroka u Centralnom restoranu (3* hoteli) je besplatno. Piće u restoranu hotela Maxim (4*) se nadoplaćuje.
 • Svakodnevno dostupno uz nadoplatu: teniski tereni, fitness dvorana, masaža, sauna (sve uz narudžbu na recepciji). Moguće korištenje hotelskog ručnika. Samo osobe iznad 16 godina mogu koristiti usluge Wellness centra.
 • Besplatno korištenje otvorenog bazena s morskom vodom za odrasle i djecu, ležaljke i suncobrani (koncesijski ograničen broj), stolni tenis, boćalište.

Iznošenje hrane i pića iz restorana nije dozvoljeno.
Molimo Vas da u prostore restorana i konobe ne ulazite u kupaćim kostimima.

Hrana

  Doručak

 • Od 7:00 do 10:00 sati

 • Ručak

 • Od 12:00 do 14:00 sati

 • Večera

 • Od 19:00 do 21:00 sati

Odricanje od odgovornosti

Ne preuzimamo odgovornost za usluge izvan našeg hotela, kao na primjer: taxi, iznajmljivanje automobila, brodica, mopeda, pedalina, bicikala, organizaciju izleta i sportova na vodi te za usluge bilo koje vrste koje nisu dio vlastite ponude hotela “Božava” d.d.

Noćni mir

Iz obzira prema ostalim gostima koji žele mir i odmor, nakon 00:00 h molimo Vas za mir u hotelskom naselju.


Karta

Prijava i odjava u hotel

Sobe koje ste rezervirali stoje Vam na raspolaganju od 16:00 sati na dan dolaska. Da bismo pravovremeno pripremili sobe za nove goste, molimo Vas da sobe napustite i ispraznite na dan odlaska, najkasnije do 10:00 sati. Molimo Vas da dan prije odlaska na recepciji podmirite neplaćene račune i prijavite eventualne štete.

Kućni red - izvadak

Napon struje je 220V, 50HZ. Kuhanje i glačanje u sobi nije dozvoljeno.
Oružje, lako zapaljive tvari i tvari koje imaju izrazit i neugodan miris ne smiju se unositi u hotel.
Gost je odgovoran za svu nepažnjom nastalu štetu u krugu hotela. Mlađima od 18 godina i osobama pod utjecajem alkohola neće se posluživati alkoholna pića.
Hotelijer može otkazati usluge gostu koji krši kućni red.

Parkiranje

Gosti mogu svoje automobile parkirati na označenim površinama u hotelskom naselju. Hotelska parkirališta se naplaćuju 1€ po danu i ne čuvaju se.


Recepcija

Naši recepcioneri stoje Vam na raspolaganju od 0:00 do 24:00 sata. Račune možete podmiriti od 7:00 do 22:00 sati.
Mjenjačnica je na recepciji i radi od 7:00 do 22:00 sata. Obratite se recepciji ako nešto zatrebate, na primjer, dodatni jastuk ili pokrivač.
Mi ćemo se potruditi da ispunimo Vaše želje.

Klimatizacija

Sve sobe i unutarnji prostori u svim hotelima turističkog naselja su klimatizirani. Uređaji za klimatizaciju u hotelima nisu opremljeni sklopovima za uštedu energije stoga Vas molimo da zatvorite balkonska vrata i prozore ukoliko Vam je u sobi uključen klima-uređaj.
Zahvaljujemo Vam što ćete svojom savjesnošću pridonijeti zaštiti prirode.

Buđenje

Rado ćemo Vas probuditi. Naručite buđenje preko recepcije na telefonski br. 9.

Voda

Voda iz vodovodnih instalacija unutar objekata je pitka. Molimo Vas, izbjegavajte korištenje vode iz priključaka na zelenim površinama jer se radi o tehnološkoj vodi, namijenjenoj održavanju zelenih površina i nije za piće niti za bilo koju drugu namjenu. Obzirom da Dugi otok nema vodovodni sustav opskrbe i hotel vodu dobavlja brodom vodonoscem, hotelski menadžment Vas moli da vodu koristite savjesno po okoliš.

Telefax i fotokopiranje

Prijam: preko fax broja +385 (0)23 377 682.
Slanje: preko recepcije uz uobičajenu cijenu telefonskih razgovora.

Uslugu fotokopiranja možete zatražiti također na recepciji.

Sef

Uprava hotela ne jamči sigurnost za vrijedne predmete i novac ostavljene u sobi; molimo Vas da ih pohranite u sefu sobe ili u sefu na recepciji.

Hotel AGAVA – U svakoj hotelskoj sobi postoji sef smješten u jednom od pregradaka sobnog ormara u dnevnom boravku. Korištenje ovih sefova uračunato je u cijenu sobe.

Hotel MIRTA - U svakoj hotelskoj sobi postoji sef smješten u jednom od pregradaka sobnog ormara u dnevnom boravku. Korištenje ovih sefova uračunato je u cijenu sobe.

Hotel MAXIM – Sve sobe i svi apartmani su opremljeni sefom. Korištenje ovih sefova uračunato je u cijenu sobe.
Hotel LAVANDA – Sobe nisu opremljene sefom. Za goste hotela Lavanda na recepciji postoji 12 sefova koji se iznajmljuju i čiji se najam naplaćuje.

Molimo Vas, pridržavajte se naputaka o rukovanju sefovima, koje ćete pronaći unutar sefa. U slučaju da trebate našu pomoć pri otvaranju sefa master kodom, stojimo Vam na raspolaganju, svaki dan od 07:00 – 22:00 sata. Ukoliko napuštate hotel rano ujutro, provjerite Vaš sef dan prije polaska.

Barovi

Cocktail bar “Kockica”
8,00 – 23,00 h

Šank restorana hotela “Maxim”
7,00 – 10:00
19,00 - 21,00 h

Konoba “Kadulja”
12,00 – 23,00 h

Cocktail bar “Long Island”, Sakarun
9,00 – 20,00 h

Bazeni

Bazen hotela “Maxim” smiju koristiti samo gosti hotela “Maxim” i to u vremenu od 9 do 19 sati. - Nije dopušteno donošenje i korištenje staklenih čaša.
- Nije dopušteno donošenje i korištenje hotelskih ručnika.
- Nije dopušteno korištenje zračnih madraca i lopti.
- Nisu dozvoljeni skokovi u bazen.
BAZEN SE KORISTI NA OSOBNU ODGOVORNOST! NA BAZENU NEMA SPASILAČKE SLUŽBE. MOLIMO DA NADGLEDATE SVOJU DJECU! Bazen hotela “Lavanda” smiju koristiti svi gosti turističkog naselja u vremenu od 9,00 do 20 sati.
- Nije dopušteno donošenje i korištenje staklenih čaša.
- Nije dopušteno donošenje i korištenje hotelskih ručnika.
- Nije dopušteno korištenje zračnih madraca i lopti.
- Nisu dozvoljeni skokovi u bazen.
BAZEN SE KORISTI JE NA OSOBNU ODGOVORNOST! NA BAZENU NEMA SPASILAČKE SLUŽBE. MOLIMO DA NADGLEDATE SVOJU DJECU!

Wellness centar

Posjetite naš wellness centar koji nudi fitness, masaže i saunu i to nakon prethodne najave na recepciji hotela ili na tel. broj 9. Radno vrijeme je od 12 do 20 sat. Vrste ponude i cijene možete saznati iz posebne brošure u privitku mape.


Tenis

Teniski centar čine dva teniska terena. Termin je potrebno rezervirati na recepciji hotela. Teniski tereni se nadoplaćuju.


Iznajmljivanje bicikla

Na recepcijama hotela moguće je iznajmiti bicikle, i to po satu ili cjelodnevno. Svako namjerno ili nebrigom izazvano oštećenje bicikla naplaćujemo u visini počinjene štete.

Shuttle

Prijevoz možete naručiti preko recepcije na tel. broj 9. Prijevoz se obavlja hotelskim Renault Trafic kombijem.


Turistički vlakić

Trenutno nije dostupno


Plaža

Plaža je neposredno ispred hotela. Na plaži hotela nudimo ležaljke i suncobrane (ograničen broj). Ležaljke na kojima je ručnik za plažu smatraju se zauzetima.


Pranje rublja

U hotelu možete dati svoje rublje na pranje. Cjenik pranja i glačanja rublja nalazi se na recepciji. Ukoliko se odlučite koristiti uslugu pranja i glačanja rublja, molimo Vas da rublje za pranje odložite u za to predviđenu vrećicu koju ćete naći u Vašoj sobi. U navedene cijene uključeno je i glačanje rublja i PDV. Rok isporuke je 48 sati.


Reklamacije

Obavijestite nas ukoliko niste zadovoljni uslugama. Reklamaciju možete uložiti usmeno na recepciji hotela ili pismeno na e-mail:management@hoteli-bozava.hr ili adresu: Božava d.d., Božava 46, 23286 Božava, Dugi otok.


Ponuda mjesta Božava

− U mjestu Božava su dvije prodavaonice mješovitom robom. Radno vrijeme prodavaonica u Božavi je sezonsko.
− U mjestu postoje tri restorana i jedna sladoledarnica.
− U mjestu nema noćnih klubova ni kockarnica.


Liječnik i ljekarna

Ako trebate liječnika, nazovite recepciju na telefonski br. 9.
U mjestu Božava, ne postoji ljekarna. Ljekarna postoji u mjestu Sali, udaljenom 45 km južnije od mjesta Božava. Preporučujemo da pravovremeno popunite zalihe Vama neophodnih lijekova prije odlaska na put.

Pošta

Poštanski sandučić smješten je na ulazu u recepciju i prazni se svaki dan. Razglednice i poštanske marke možete kupiti na recepciji ili u poštanskom uredu. Poštanski ured nalazi se u središtu mjesta Božava.

Zaštita okoline

Nalazite se u zemlji koja Vam jamči odmor i sretna je da svojim gostima može pružiti netaknutu prirodu. Molimo Vas da čuvate prirodu i okoliš na dobrobit svih nas i naših mlađih naraštaja.

Dobro je znati

Dugi otok povezan je s kopnom trima brodskim linijama.

Linija ZADAR – BRBINJ - ZADAR Plovidbu na ovoj liniji obavljaju trajekti, te se putem ove linije odvija cjelokupan teretni i veliki dio putničkog prometa na pravcima kopno - Dugi otok - kopno. Gosti koji ne koriste osobno prijevozno sredstvo mogu iz Božave do trajekta koristiti javni autobusni prijevoz. Sve obavijesti o voznom redu autobusa, brodova i trajekata možete dobiti na recepciji hotela.
Linija ZADAR – BOŽAVA – ZADAR je brzobrodska linija na kojoj plove brzi brodovi - katamarani. Ova linija namijenjena je isključivo prijevozu putnika i njihove prtljage. Obavijesti o redu plovidbe na ovoj liniji možete dobiti na recepciji hotela.
Linija ZADAR – SALI – ZADAR je također brzobrodska linija na kojoj plove brzi brodovi. Ova linija namijenjena je isključivo prijevozu putnika i njihove prtljage.
INFO TELEFONI – BOŽAVA

Pošta 023/ 377 616
023/ 377 617
Dom zdravlja Božava - liječnik 023/ 377 604
Turistička zajednica 023/ 377 607
Župni ured 023/ 377 609
Mulić - športska luka 023/ 377 230